Despre Dr. Laura CaraivanDr. Laura Caraivan practică stomatologia din 2006, făcând stagii de pregătire în timpul facultății cu medici titulari. Meseria sa reprezintă o vocație, fiind foarte dedicată actului medical și sănătății orale a pacienților săi.


Cu răbdare și atenție, realizează împreună cu pacienții un plan de tratament, oferindu-le acestora toate detaliile și opțiunile pe care le au. Prin rezultatele pe care le-a obținut în timp, a creat relații de durată cu pacienții, aceștia revenind periodic la cabinet pentru profilaxie.


Pentru că este interesată de noutățile din domeniul său de activitate, participă constant la congrese, conferințe și cursuri de specialitate. Consideră că o igienă orală corectă și vizita la medicul stomatolog contribuie la o stare de sănătate bună a organismului; din acest motiv, încurajează controalele periodice și rezolvarea problemelor împreună cu medicul specialist.


In cabinetul stomatologic cochet si curat situat pe Bulevardul Ion Mihalache gasesti servicii de calitate acoperind toata gama de servicii. Tratam cu atentie, rabdare si profesionalism de la o simpla durere de masea la situatii complexe, operatii dentare, masele de minte, implanturi dentare, cat si restaurari protetice complexe, fatete dentare, punti (lucrari) atat pe dintii naturali, cat si pe implanturi.


Bineinteles orice carie isi gaseste rezolvarea cu ajutorul sigilarii dintilor sau a obturatiilor (plombe) sau onlay/inlay.


Ai nevoie de tratamentul parodontozei? Esti pe maini bune! Cu peste 15 ani de experienta si o multime de cazuri clinice tratate, de la afectarea cea mai banala pana la cazuri avansate de boala parodontala.


Tratamentul disfunctiilor ocuzale, imbunatatirea esteticii cu ajutorul aparatului dentar (ortodontic), injectii de infrumusetare in functie de necesitatea pacientilor - facem tot ceea ce ne sta in putere pentru a realiza zambetul pe care il meritam cu totii!


Multe zambete!